Letna vstopnica za sezono 2024/25

V RD Riko Ribnica letošnjo sezono ponovno ponujamo nakup letne/sezonske vstopnice, ki bo omogočala ogled vseh domačih prvenstvenih tekem članske ekipe v sezoni 2024/25 (vse tekme rednega dela prvenstva (11 tekem), tekme končnice (najmanj 4 tekme) in vse tekme za pokal Slovenije ter vse prijateljske tekme – tudi mednarodne). Sezonska vstopnica ne bo veljala za tekme pokala EHF in morebitne ostale uradne mednarodne tekme ter morebitnega finalnega turnirja pokala Slovenije.

Cena sezonske vstopnice je 80,00 EUR (cena vstopnice za ogled ene tekme domačega prvenstva je od 1.9.2023 dalje 8,00 EUR).

Ker bo izkaznica izdana na ime kupca, jo je potrebno vnaprej naročiti in izdelati. Imetniki lanskoletne sezonske vstopnice pa boste dobili le novo nalepko, ki bo omogočala ogled letošnjih tekem.

Sezonsko izkaznico naročite tako, da izpolnite priloženo naročilnico in jo pošljete na naslov društva ali jo vržete v poštni nabiralnik društva ob glavnem vhodu v ŠC Ribnica, oz. pokličete sekretarja Željka Ćirovića na tel. 041/647-915 in se dogovorite za obisk v pisarni društva.

Izkaznico ali nalepko lahko naročite tudi po elektronski pošti rdribnica95@gmail.com in navedete priimek in ime, točen naslov bivanja, poštno številko, kraj bivanja, elektronski naslov ter telefonsko številko. Vendar pa boste morali pred prevzemom izkaznice ali nalepke podpisati tudi originalni izvod naročilnice, ki po novem vključuje nekatera zakonsko predpisana določila v zvezi z evropsko Uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Naročilnica za sezonsko izkaznico

Plačilo bo možno le s položnico, ki jo boste po izkazanem interesu prejeli v pisarni društva (če potrebujete originalno položnico) ali po elektronski pošti (če plačujete preko spletne banke). Prva domača tekma je na sporedu 14.9.2024, zato vas prosimo, da čim prej izkažete interes za nakup. Računi s položnicami vam bomo poslani, oz. jih boste lahko prevzeli v pisarni društva od ponedeljka, 9.9.2024 dalje.

Izkaznica bo izdelana v nekaj delovnih dneh od prejema naročila. Prevzeli jo boste v pisarni RD Riko Ribnica po prejemu obvestila, da je izkaznica prispela in z dokazilom, da je plačana.

More in Članska ekipa (2 of 419 articles)