Blaž in Jan se vračata

Rokometno javnost obveščamo, da bo v sezoni 2024/25 ribniški dres ponovno oblekel Blaž Nosan, letnik 1993, ki se po dveh sezonah ponovno vrača “domov”. Ta je zadnji dve sezoni preživel v Novem mestu in na Škofljici ter na 56 tekmah dosegel 153 zadetkov. S svojimi izkušnjami in nikoli vprašljivo borbenostjo bo prav gotovo v ekipo prinesel prepotrebno širino tako v napadu kot obrambi.
V svoji prvi izjavi po povratku v Ribnico je povedal: “Vesel sem vrnitve v domače okolje, kjer sem preživel večino kariere. Večina fantov že poznam, zato mislim, da z vključitvijo v ekipo ne bom imel težav. Z mojim prihodom nazaj želim klubu pomagati do dobrih rezultatov in nadaljevati pozitivno zgodbo, hkrati pa si želim vnesti še več pozitivne energije tako na igrišče kot v garderobo.”

Prav tako sporočamo, da se po enoletnem kaljenju v bližnjem Kočevju članski ekipi priključuje vratar Jan Jelenovič, letnik 2002, ki dodaja; “Povratka v Ribnico se zelo veselim, saj sem si že kot otrok želel nekoč zaigrati za prvo ekipo Ribnice. Klubu sem hvaležen za dano priložnost, zato se bom potrudil, da jo izkoristim.”

Obema sporočamo: “Dobrodošla nazaj!”