Novinec: Nikola Stefanović (2000)

Kot zadnjega novinca v prihajajoči sezoni 2024/2025 predstavljamo mednarodno uveljavljenega igralca Nikolo Stefanovića, letnik 2000, ki bo po zaključku kariere Mitje Nosana zakrpal vrzel v obrambi ter skupaj z Brinom Cimermanom tvoril tandem na položaju krožnega napadalca.

Ta je svojo rokometno pot začel v Vrbasu, v Srbiji je igral še za Radnički iz Kragujevca ter Spartak iz Subotice. Že pri 17 letih je zapustil domovino ter se preselil na Švedsko k tamkajšnjem prvoligašu LUGI HF, kjer je ostal dve sezoni. Zadnje tri sezone je preživel v Makedoniji in sicer pri GRK Tikveš.
Za našo spletno stran je povedal: “Ribnica ima odlično zgodovino, spada med najimenitnejše rokometne klube v Sloveniji. Takoj, ko sem prejel ponudbo, nisem veliko razmišljal, saj vem, da je to prava sredina za moj nadaljnji napredek. Znano je namreč, da je Ribnica odlična odskočna deska za igralce, ki želijo napredovati in nadaljevati kariero v priznanih evropskih klubih. Pričakujem zanimivo sezono in upam na dober rezultat. Verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo in da bom pokazal kvaliteto, ki bo ekipi prinesla velik doprinos.”

Nikola, dobrodošel!

 

More in Članska ekipa, Napovednik (5 of 420 articles)