Liga NLB, 8.krog:
RD RIKO RIBNICA – RK MISTERAL KRŠKO

Liga NLB, 8.krog
Ribnica, dvorana ŠCR, sobota, 19.10.2024, ob 19:00:

RD RIKO RIBNICA – RK MISTERAL KRŠKO

Naporen tekmovalni ritem, ko smo v 14 dneh odigrali kar 5 tekem in vse, razen pokalne v Kočevju izgubili, je končno za nami. Vračamo s v ustaljeni ritem z eno tekmo na teden ter normalnim procesom treninga in priprave na naslednjega tekmeca, ki bo v 8. krogu ekipa RK Misteral Krško.

Povratniki v Ligo NLB so se v začetku sezone, podobno kot mi, morali spopasti z zahtevnim razporedom, zato trenutno zasedajo zadnje mesto na prvoligaški lestvici. V tekmo tako vstopamo v vlogi favorita in odločeni, da prekinemo niz štirih zaporednih porazov v ligi. Čas do tekme bomo izkoristili predvsem za počitek in dobro taktično pripravo na nasprotnika. Predvsem pa moramo nadgraditi igro v obrambi, saj smo v tem segmentu ob vseh poškodbah celo najslabši v ligi.

Za komentar pred tekmo smo prosili Alana Javorja, ki je v preteklosti uspešno nastopal prav za Krčane: “V soboto nas čaka zelo pomembna tekma v kateri si nikakor ne smemo privoščiti kiksa. Na nasprotnika smo se dobro pripravili, zato sem prepričan, da bo ob dobri podpori navijačev zmaga ostala doma.”

Vabljeni !!!

 

More in -, Članska ekipa, Napovednik (1 of 427 articles)