1/32 Pokala Slovenije:
RK KOČEVJE – RD RIKO RIBNICA 23:44 (17:19)

logo-primeri-5 krog

1/32 Pokala Slovenije,
Kočevje, Športna dvorana, sreda, ob 19:30, sodnika Ilija Pajić, Boris Košir:

RK KOČEVJE – RD RIKO RIBNICA 23:44 (17:19)

RK Kočevje: Tomše (8 obramb), Strle, Zakošek, Oblak, Mihelič 7, Bizjak 4, Mihelič 1, Jurič, Pungaršek 1 (1), Debartoli, Bizilj Klobučarič 2, Stanišič, Škotnik 8 (1);
RD Riko Ribnica: Jelenovič (4 obrambe), Dobaj (6 obramb), Pucer, Pogorelec 3, Planinšek 2, Mihelič 3, Knavs 1, Gorenc 7, Žagar 9, Javor 4, Stefanović 1, Begić Zbačnik 2, Skol 1, Nosan 2, Knavs 9.

Sedemmetrovke: RK Kočevje 3 (2), RD Riko Ribnica 1 (0);
Izključitve: RK Kočevje 2 minut, RD Riko Ribnica 2 minut;
Diskvalifikacije: -.

V sredo smo začeli s Pokalom Slovenije, kjer nam je bil žreb letos bolj naklonjen kot v prejšnjih letih. Ta nam je namreč določil, da smo se v 1/32 pokala pomerili s “sosedi” iz Kočevja.

Sosedski derbi smo kljub premešani prvi postavi dobro odprli ter hitro prevzeli pobudo ter po golu Pogorelca v 9. minuti povedli z rezultatom 3:6. A domačini so odlično odgovorili ter se hitro vrnili v igro in izenačili na 6:6. Zopet smo se uspeli odlepiti v 19. minuti, ko je Begić Zbačnik zadel za 9:12. A Kočevarji so še naprej verjeli v preobrat ter po golu razpoloženega Škotnika v 29. minuti znižali na 17:18. Na odmor smo tako odšli s tesno prednostjo 17:19.

Da se slučajno ne bi kaj zapletlo, je gostujoči strateg drugi polčas na igrišče postavil najmočnejšo postavo, ki je stvari hitro postavila na svoje mesto, saj je prednost iz minute v minuto samo še naraščala. Naj omenimo, da sta krstna nastopa v članskem moštvu doživela še mlada Lovro Lan Pucer in Aljaž Knavs.

Končni rezultat tekme 23:44.

Že v soboto se nadaljuje Liga NLB z našim gostovanjem v Trebnjem.

More in -, Članska ekipa (3 of 426 articles)